IntraManager integration

Jira

Få et overblik over dine projekter og kontrollér din softwareudvikling med Jira.

Udvikler

IntraManager A/S

Kategori

Produktivitet

Om Atlassian Jira

Atlassian Jira er et projektstyringsværk (project management tool), der er udviklet til projekt- og problemstyring af softwareudvikling i virksomheder. Med værktøjet kan du blandt andet planlægge og uddelegere opgaver samt følge projektets udvikling til dørs. Du får det fulde overblik over alle dine udviklingsprojekter, så der ikke er nogen, der er i tvivl om, hvem der sidder med hvilken opgave hvornår.
Jira udbydes i tre forskellige varianter, nemlig 

  • Jira Software, der bruges til projektstyring
  • Jira Core, der indeholder basale værktøjer til forretningsledelse
  • Jira Service desk. der indeholder it-service og kundesupport 
Jira Software

Løsningen er bygget til alle medlemmer af dit team, så de kan planlægge, tracke og lancere spændende software. Når du planlægger projekterne, kan du oprette brugerhistorier og problemer, planlægge sprints og distribuere opgaver på tværs af dit softwareteam. Jeres arbejde kan herefter spores, så I kan prioritere og diskutere jeres arbejde i den rette kontekst, og når I så lancere softwaren, kan I altid være sikre på at de oplysninger I har, er ajourført. For at udvikle og forbedre dit teams ydelse, kan du anvende rapporterne, som er baseret på realtidsvisuelle data.

Jira Core

Håndtering af projekter og opgaver i Jira, starter med at du beskriver jeres arbejdsgange. Arbejdsgange definerer din proces, og det er derfor medvirkende til, at teamet kan spore opgaverne. Core Cloud har tavler, der giver dig mulighed for at visualisere jeres arbejdsgange, og trække og slippe opgaver fra opgave til udført, så du og dit team hele tiden har et overskueligt overblik over jeres projekter. Dette er dog kun aktuelt i cloud-tilbuddet.

Jira Service desk 

Form processerne, så de matcher den måde, du og dit team arbejder på. Skræddersy servicen til virksomhedens specifikke behov med Jiras mange integrationer og apps. Med Service desk, kan du samle udviklings-, drifts-, og supportteams ved hjælp af en fælles platform til at fremskynde serviceanmodninger til ændringer og udgivelser, og når det integreres med f.eks. andre løsninger, får du en problemfri oplevelse, der giver dig og dit team mulighed for at samarbejde hurtigere og nemmere.

Du kan læse meget mere om Jira her.

Alle integrationer

Vil du vide mere om, hvilke systemer, der kan integreres med IntraManager Board?
Få et samlet overblik her.

Kontakt

For mere info om, hvad du kan få ud af denne integration og en løsning fra IntraManager, så kontakt os på info@intramanager.com.

We are champions of awesome trials

Try IntraManagers tools free of charge for 30 days and experience the benefits in your contact center. The trial periods are completely non-committal, so you do not need to provide any payment information.

HR • SHIFT SCHEDULING • ECONOMY

BOARDS • SLIDESHOWS • TV-SHARING